REMONTIT, KOKKOLA JA LÄHIKUNNAT

Teemme kokonaisvaltaiset sisäremontit kylpyhuoneremontista koko huoneiston remontteihin. Sisäremonttien lisäksi teemme mm. julkisivuremontteja, ulkomaalauksia ja kattoremontteja. Kysy lisätietoja »

Tarjoamme muiden remonttien lisäksi ammattitaidolla toteutetut peruskorjaukset aina rakenteiden purusta valmiiseen pintaan asti. Saneeraamme rakennuksen vanhaa kunnioittaen nykyaikaiseen vaatimustasoon. 

Työtämme ohjaa halu toimia täysin rehellisesti ja avoimesti. Saammekin usein positiivista palautetta rehellisistä työmiehistämme ja luotettavasta työskentelystämme.

Ota yhteyttä »

RAKENNUKSEN HOITOPALVELU

Omakotitaloissa ja muussa asumisessa tulee usein vastaan pieniä korjausta vaativia töitä. Aina ei ole remontin tarve, vaan pienet fiksaustyöt riittävät!

Älä jää harmittelemaan irronneita listoja tai repsottavia kaapin ovia. Meiltä voit tilata vaikka silikonien vaihdon tai muut pienemmät korjaustyöt varmalla osaamisella. Kun asunnon ylläpito on kunnossa, säästytään yleensä isommalta remontilta pitemmällä tähtäimellä.

Oli kyseessä sitten kotitalous tai taloyhtiö, tarjoamme ammattitaitoista työtä asunnon pieniin ja suuriin korjaustöihin!

Ota yhteyttä »

SISÄREMONTIT KOKONAISVALTAISESTI:

Huoneistoremontti »
Kylpyhuoneremontti »
Saunaremontti »

Call to action H2-otsis